Fitcoin-update: Belonen is beter dan genezen!

Woensdag, 31 januari 2024

Het is schokkend dat mensen uit lagere inkomensklassen gemiddeld 6 jaar korter leven en 15 jaar eerder last krijgen van chronische gezondheidsproblematiek, dan mensen met een hoger inkomen. Dat moet anders! Wij hebben – door uitgebreide ervaring met deze doelgroep- een schaalbare oplossing gevonden. Een oplossing waarin iedereen gelijke kansen krijgt op een gezonder leven.

We timmeren met Fitcoins al een behoorlijke tijd aan de ‘gezonde weg’. Meer dan 24.000 gebruikers verdienen dagelijks Fitcoins door te bewegen. De verdiende Fitcoins geven ze uit aan gezonde producten of diensten. Mooie resultaten, maar we willen nog zoveel meer dan alleen gezond gedrag belonen.

Maatschappelijke projecten

We steunen allerlei maatschappelijke projecten, zoals Super Sociaal, de supermarkt voor minima in Helmond en Vincentius Vitaal in Nijmegen. Dit doen wij om het huidige systeem – waarin ziekte het verdienmodel is voor veel partijen – te kantelen en gezondheid te gaan belonen. We staan voor het makkelijk maken van gezonde keuzes, als tegenwicht op de ongezonde keuzes die je hele dagen worden opgedrongen.

Eerlijke verdeling gezondheid

Omdat we nog meer mensen mee willen laten doen zijn wij hard aan het werk aan de volgende stap in onze schaalbare oplossing. En daarom doen wij een beroep op jullie: help – en profiteer – mee om deze oplossing te bouwen. Samen zorgen we er voor dat gezondheid eerlijker wordt verdeeld.

We zijn op zoek naar mensen die onze droom – een gezonder Nederland voor iedereen – delen en daar een bijdrage aan willen leveren. We zijn op zoek naar mede-eigenaren van vitaliteit en Fitcoins. Mee doen kan al vanaf 90€. Meer informatie over hoe je mee kan doen, vind je hier!

Help onze droom realiteit – en Nederland gezonder – te maken en behaal ook nog eens een goed rendement!

Dank voor jullie tijd en hopelijk tot ziens in onze club van investeerders in een Gezonder Nederland!

Vriendelijke groet,

Peter Verbeek, COO Fitcoins