Fitcoins Giftcard


Fitcoins Giftcards

Beloon jezelf of een ander met een Fitcoins Giftcard!

Voor elke 10 minuten die jij beweegt, ontvang je 1 Fitcoin. Dagelijks kun je wel 10 Fitcoins sparen. De eerste 20 minuten krijg je 1 Fitcoin per 10 minuten. De daarop volgende 40 minuten zijn extra waardevol voor jouw gezondheid en worden beloond met 2 Fitcoins per 10 minuten!

Zo besteed je jouw Fitcoins

voorbeelden ter inspiratie

Rewards Rewards
Phone

Fitcoins & Privacy

Fitcoins maakt gebruik van het privacyvriendelijke Dappre netwerk. Daardoor hoef jij geen account aan te maken en heb jij zelf alle controle over jouw gegevens. Fitcoins en Dappre zijn overtuigd van de kracht van vertrouwen, daarom handelen wij volgens de Qiy Trust Principles.

Klaar voor de start!

Zo activeer jij jouw Fitcoins Giftcard

1

Scan de QR-code

Door het scannen van de QR-code wordt onze privacy-vriendelijke app automatisch geïnstalleerd of geopend.

2

Koppel jouw ‘beweeg-meter’

Om jouw stappen en fietsminuten te meten koppel je eenvoudig de beweeg-app van jouw telefoon of een externe stappenteller.

3

Word beloond voor beweging

Door te bewegen unlock jij het Fitcoins tegoed en kun je beloningen kiezen. Waar ga jij voor sparen?

Vraag en antwoord

Een Fitcoins Giftcard is niet zomaar een cadeau; het is een beloning voor bewegen! Je ontvangt een Fitcoins Giftcard en door dagelijks 1 uur te bewegen unlock je wel 10 Fitcoins per dag. De Fitcoins kun je vervolgens besteden aan leuke cadeautjes.

We gaan helpen! Vul het contactformulier in met jouw vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Voeg eenvoudig het tegoed toe aan de app door de QR-code te scannen. Het tegoed krijgt waarde door te bewegen. Elke 10 minuten die jij beweegt leveren je Fitcoins op (met een maximum van 60 minuten per dag). De Fitcoins kun je besteden aan producten en diensten bij aangesloten ondernemers.

De beweeg-meter van jouw telefoon of een externe stappenteller meet als jij loopt of fietst. Elke 10 minuten (met een maximum van 60 minuten per dag) leveren je automatisch 1 Fitcoin op. De laatste 40 minuten zijn extra waardevol voor jouw gezondheid en worden beloond met 2 Fitcoins per 10 minuten!

De Fitcoins die je verdient kun je gebruiken om (lokaal) te besteden bij deelnemende ondernemers, te sparen voor de contributie van jouw club of te schenken aan een stichting of vereniging! Je mag zelf jouw beloning kiezen, maar je kan met Fitcoins geen alcohol, tabak, junkfood of gokproducten kopen.

Als de app jouw locatie mag gebruiken, vind je moeiteloos in-app alle deelnemende ondernemers, verenigingen en stichtingen bij jou in de buurt!

Fitcoins is bedacht door It’s My Life. Onze activiteiten doen we samen met partners, zoals Dappre, Decisio, Je leefstijl als medicijn, SAP, Sport Innovator, Vier vitaal en XtraAdvice.

Zo min mogelijk! Om jouw Fitcoins-tegoed waarde te geven, hebben we toegang nodig tot jouw beweeg-meter. Omdat we gebruik maken van het privacyvriendelijke Dappre netwerk weten wij voor de rest niets over jou. Je kan dus anoniem aan de slag met het verdienen en besteden van Fitcoins.

Dappre is een Nederlandse app die je zonder account kan gebruiken. Naast de Fitcoins Giftcard kunt je moeiteloos al je klanten- en cadeaukaarten toevoegen. Maar dat is nog niet alles, je kunt ook automatisch sparen voor jezelf of voor stichtingen en verenigingen. Je Fitcoins krijgen waarde door te bewegen en je verdient Fitcoins of Euro’s door te besteden bij ondernemers in het netwerk. Een echte win-winsituatie!

Een Fitcoins Giftcard in jouw stijl

Beloon medewerkers, klanten, leden en inwoners

Fitcoins Giftcards

voorbeelden ter inspiratie

Geef als organisatie een eigen Fitcoins Giftcard uit! Wij helpen graag om jullie Fitcoins Giftcard op een unieke en informatieve manier te presenteren. Breng jouw boodschap over op een manier die niet alleen opvalt, maar ook inspireert.

Of het nu gaat om een Fitcoins Giftcard in je eigen huisstijl, een op maat gemaakte verpakking, een motiverende boodschap of handige tips, wij zorgen ervoor dat het bewegen van jouw doelgroep wordt beloond!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Contactformulier